Projektitoiminnan kehittäminen on aina ajankohtaista. Tästä on todisteena Onnistunut projekti 2015- tapahtuma. Joudumme sulkemaan ilmoittautumisen koska sadan osallistujan raja, joka on myös tilojen kapasiteetti, tuli nopeasti vastaan.
Kun testataan liiketoiminnalle kriittisiä järjestelmiä, ovat testaajat usein liiketoimintojen asiantuntijoita. Henkilöitä, jotka testaavat oman toimen ohella. Vaikka kuinka yrität rauhoittaa testaustilanteen vain testaukselle, tulee testaajille ulkomaailmasta impulsseja, jotka yrittävät varastaa testaajien huomion.
Viime aikojen keskusteluissa tietohallintojen kanssa on käsitelty pienkehityksen kuluja. Ongelmana näyttäisi olevan se, että projektit ajetaan maaliin aikataulussa vain näennäisesti onnistuneena. Tekemättömät, alun perin projektiin kuuluneet toteutukset siirretään pienkehityksen budjettiin.
Suunnitellessamme Onnistunut Projekti 2015- tapahtumaa nostimme esiin kuulijan näkökulman. Haluamme tarjota kuulijalle konkreettista hyötyä, neuvoja ja kokemuksia elävästä elämästä.
Projektipäivät 2014 päättyivät juuri ja olin onnellisessa asemassa kun pääsin kerrankin osallistumaan tapahtumaan ihan tavallisena kävijänä sen sijaan, että olisin ollut ständin takana seisoskelemassa koko Projektipäivien ajan. Yksi aihe tuntui erityisen kiinnostavalta, PMO. Nopeasti laskettuna PMO-aiheisia esityksiä oli ainakin 17 kappaletta. Itse osallistuin yhteentoista esitykseen ja erityisesti case-esitykset sekä konkreettisiin kokemuksiin perustuvat PMO:n hyötyjä, haasteita ja tulevaisuutta käsittelevät aiheet kiinnostivat.